26.12.2019 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

З нового року держказначейство змінить реквізити бюджетних рахунків

З нового року держказначейство змінить реквізити бюджетних рахунків

Дрогобицьке управління ГУ ДПС у Львівській області звертає увагу платників податків, що з 1 січня 2020 року Державною казначейською службою України буде змінено реквізити бюджетних рахунків для зарахування податків, зборів, платежів та інших доходів бюджету, рахунків в системі електронного адміністрування ПДВ, реалізації пального і спирту етилового, рахунків для зарахування єдиного внеску на загальнообов′язкове державне соціальне страхування.

Інформація щодо реквізитів бюджетних рахунків, які будуть введені в дію з 1 січня.2020 року, після її отримання від казначейської служби буде розміщена на веб-порталах органів ДПС у рубриці «Бюджетні рахунки» та на стендах в приміщеннях Центрів обслуговування платників.

Нагадуємо, що відділення банків 28 грудня будуть працювати до 12:00 год і не працюватимуть 29, 30, 31 грудня та 1-2 січня 2020 року. Тому з метою забезпечення своєчасності сплати податків та платежів рекомендуємо здійснити сплату належних платежів до бюджетів і фондів до 28 грудня 2019 року.

Назад Джерело: Дрогобицьке управління ГУ ДПС у Львівській області
Социальные комментарии Cackle