27.04.2020 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

В уряді прогнозують, що скоро відкриють частину продуктових ринків

В уряді прогнозують, що скоро відкриють частину продуктових ринків

Кабінет міністрів дозволить працювати низці продовольчих ринків –таке рішення планують розглянути 29 квітня на черговому засіданні Кабміну, інформує Українська правда.

Про відкриття ринків особисто повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час наради з президентом 27 квітня. За словами прем’єра, це стало можливим завдяки тому, що Мінздоров’я та Мінекономіки розробили "чіткі критерії роботи та алгоритм контролю" діяльності ринків.

Попередньо планують відкрити 281 продовольчий ринок по всій території України, але з дотриманням жорстких санітарних норм, за порушення яких будуть суворо карати аж до закриття ринку на невизначений період. 

Зазначимо, що сьогодні, 27 квітня, відновила роботу частини центрального продуктового ринку у Дрогобичі, а також м’ясний павільйон на площі Малий ринок.

рин8-2.jpg

рин2-2.jpg

фото ДМР


Основна умова роботи ринку – відсутність стихійної торгівлі на прилеглих до ринку територіях. За дотриманням цієї вимоги стежитиме адміністрація ринку.

Що стосується курортного Трускавця, то члени комісії з ТЕБ та НС ще не розг-лядали питання про відкриття продуктового ринку в оздоровниці. За інформаці-єю джерел з міської ради – не виключено, що базар у Трускавці запрацює не швидше ніж з 11 травня, після завершення карантину в Україні.


Социальные комментарии Cackle