10.02.2020 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

В Україні проведуть повну переатестацію всіх митників

В Україні проведуть повну переатестацію всіх митників

Кожен працівник української митниці вже скоро пройде переатестацію, розповів голова Державної митної служби Максим Нефьодов. За його словами, «розбиратися» будуть з кожним працівником відомства.

Про це повідомляє Zaxid.net.

«Процес очищення точно не закінчений. Оцінити з Києва, де – на Закарпатті, у Львові чи Одесі – найкращі чи найгірші кадри, досить важко. Легко бути реформатором у Києві, але, вибачте, на кордоні існує реальна фізична загроза, палять машини, погрожують… Якусь кількість людей, з якими все зрозуміло, ми точно не хочемо бачити в ДМС. По решті буде переатестація, розбиратимемося з кожною людиною», – сказав Нефьодов в інтерв’ю DT.ua.

Він розповів, що методологія майбутньої переатестації розробляється з американським посольством і Міжнародною організацією з міграції.

«Хочемо розпочати процес з березня, бо треба ще напрацювати підзаконку, методологію перевірки декларацій, підписати меморандум з НАБУ стосовно використання поліграфів тощо», – пояснив голова Державної митної служби.

«На жаль, 11 тисяч святих людей у мене немає, – сказав Нефьодов. – Разом з тим і серед існуючих працівників є багато професійних, чесних і сумлінних кадрів. Треба знайти найгірших, звільнити. Потім повторити цей процес ще п'ять разів, і все у нас у кадрах буде добре. Тим, хто залишиться, треба підняти зарплату, дати нову форму, забезпечити нормальні умови праці», – додав він.

Зазначимо, що раніше в Україні провели атестацію працівників органів прокуратури, яку більш як половина прокурорів не пройшли.


Социальные комментарии Cackle