27.07.2020 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

“Укрпошта” озброює співробітників: закуплено понад 400 пістолетів та бронежилети

“Укрпошта” озброює співробітників: закуплено понад 400 пістолетів та бронежилети

«Укрпошта» закупили 400 пістолетів для своїх пересувних відділень. Їх планують видати водіям-супроводжувачам, інформує «Четверта Студія».

«Укрпошта провела закупівлю (400 пістолетів – ред.) для проекту пересувних відділень у 6 областях України, де пролягає 500 маршрутів. Тендер на закупівлю пістолетів проведено через систему електронних закупівель Prozorro і Укрпошта нині очікує на його поставку. Пістолетами будуть користуватися водії-супроводжувачі, які працюватимуть на 500 маршрутах і на яких буде покладений обов’язок із захисту матеріальних і грошових цінностей структури”, – йдеться у повідомленні «Укрпошти».

Видати пістолети співробітникам можна буде лише після виконання певних дій. Зокрема, аби працівники отримали дозвіл на зброю, потрібно пройти медичне і психіатричне обстеження, отримати допуск у дільничного, пройти навчання з користування зброєю та скласти відповідний іспит.

Також в «Укрпошті» зазначають, що за потреби компанія продовжить закупівлю зброї для забезпечення захисту матеріальних цінностей. Окрім цього – Укрпошта закупила і бронежилети для своїх працівників.

“Працівники, що забезпечують захист матеріальних цінностей, забезпечені бронежилетами. Також наша компанія провела тендер через Prozorro на закупівлю 500 бронежилетів, які були придбані для проекту пересувних відділень. При подальшому масштабуванню проєкту, відповідно буде плануватись ще закупівля бронежилетів”, – йдеться у повідомленні структури.

Нагадаємо, 7 липня відбулося збройне пограбування автомобіля «Укрпошти» на суму понад 2,5 млн. грн. на Полтавщині. А 24 липня у Немишлянському районі Харкова. невідомий скоїв розбійний напад на поштове відділення. Чоловік вкрав 30 тис. грн і втік.  

Социальные комментарии Cackle