02.07.2019 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

ЦВК зареєструвала главу адміністрації Януковича кандидатом в нардепи

ЦВК зареєструвала главу адміністрації Януковича кандидатом в нардепи

Центральна виборча комісія (ЦВК) ухвалила рішення зареєструвати екс-главу Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Клюєва кандидатом у народні депутати в мажоритарному окрузі №46 у Донецькій області на позачергових виборах до Верхової Ради.

Про це повідомили у вівторок, 2 липня, в інформаційній агенції «Інтерфакс-України», де також розповіли: «ЦВК ухвалила таке рішення на засіданні у вівторок більшістю голосів на виконання рішення Верховного Суду».

«23 червня ЦВК відмовила Андрію Клюєву в реєстрації кандидатом у народні депутати в одномандатному окрузі №46 у Донецькій області, висуненому Ліберальною партією України. 1 липня адвокат Юрій Сухов повідомив, що Касаційний адмінсуд при Верховному Суді скасував рішення ЦВК про відмову в реєстрації Клюєва кандидатом у народні депутати», – поінформувала також агенція «Інтерфакс-України».

«Клюєва підозрюють у заволодінні державним майном шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, повторно й в особливо великих розмірах. Печерський райсуд Києва дозволив Генпрокуратурі проводити спеціальне досудове розслідування стосовно нього. За інформацією СБУ, нині Клюєв проживає в РФ», – повідомила також агенція «Інтерфакс-України».


Джерело: Щоденний Львів

Социальные комментарии Cackle