18.04.2022 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

Над територією населених пунктів Львівщини заборонені польоти безпілотників, - СБУ

Над територією населених пунктів Львівщини заборонені польоти безпілотників, - СБУ

На території Львівської області надалі продовжують фіксувати випадки незаконного запуску безпілотних літальних апаратів.

Служба безпеки України нагадує про заборону польотів безпілотних літальних апаратів, дронів та легких літаків над м. Львів та Львівською областю.

Усі недозволені польоти безпілотних літальних апаратів будуть вважатись шпигунством та диверсійною роботою на користь ворога. За порушення вказаних вимог зловмисників буде притягнено до відповідальності за ст. 109, ст. 110, ст. 111, ст. 113, ст. 114 Кримінального кодексу України.

Також представники СБУ звертають увагу батьків на необхідність в проведенні відповідних роз’яснювальних бесід з дітьми про заборону використання цивільних БПЛА (дронів) у воєнний час.

Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, - тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, в розмірі від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Социальные комментарии Cackle