08.04.2020 Україна Розмір шрифту: [+] [-]

На Львівщині помер другий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію

На Львівщині помер другий пацієнт, у якого було зафіксовано коронавірусну інфекцію
На Львівщині зафіксовано ще одну смерть пацієнта з COVID-19.
Про це повідомила пресслужба ЛОДА з посиланням на в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації Андрій Васько.
Це – 50-річний чоловік. Позитивний тест, який підтвердив у пацієнта коронавірус, отримали учора вночі, 7 квітня.
Чоловіка доставили у клінічну лікарню Львівської залізниці у важкому стані з шлунково-кишковою кровотечею, дихальною недостатністю. Незважаючи на зусилля медиків, реанімаційну допомогу чоловік помер.
Нагадаємо, першу смерть від коронавірусного захворювання COVID-19 у Львові зафіксували 4 квітня – помер 69-річний чоловік, За даними міського штабу з протидії епідемії, львів’янин мав супутні хвороби – цукровий діабет, серцево-судинні захворювання в анамнезі.
Зараз на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні - 85 осіб.
На самоізоляції знаходяться 326 осіб. За увесь час виписано - 115 пацієнтів. Стан більшості хворих -середньої важкості. У 9- ти пацієнтів стан важкий. 2 пацієнтів на апараті ШВЛ.
Загалом на Львівщині за весь час із підозрою COVID- 19 звернулося 526 людей.
За увесь час в сумі у 395 пацієнтів Львівської області не підтвердили діагноз коронавірус.
Станом на зараз, на Львівщині з підозрою на коронавірус є 72 особи. У 47 пацієнтів позитивний результат тесту на коронавірус. Ще дві особи з підтвердженим діагнозом померли. П'ятеро осіб знаходяться на лікуванні у відділенні інтенсивної терапії. 3 пацієнтів одужали.
Социальные комментарии Cackle