18.09.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів візьме участь у екологічній акції в Трускавці

Заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів візьме участь у екологічній акції в Трускавці

Завтра, 19 вересня, представники влади разом із активістами у різних куточках країни вийдуть на екологічні толоки з нагоди Всесвітнього Дня прибирання та Міжнародного дня чистих берегів.

Акції спрямовані на привернення уваги до проблем засмічення відходами природного середовища, правильного поводження із відходами, дбайливого ставлення до довкілля та підвищення екологічної свідомості населення.

У Трускавці акція стартує о 10.00, кординаторами Всесвітньоого Дня прибирання у місті-курорті є Вікторія Бебкович, Андрій Пфайфер та Борис Кравець. Для того, аби приєднатися, потрібно написати кординаторам або заповнити форму. 

Долучитися до акції може кожен, й не обов’язково у визначених місцях. Достатньо організувати «сімейні толоки»: 19 вересня всією сім’єю вийти на улюблене місце відпочинку на природі та зробити його чистим.

До екологічної акції у Трускавці долучиться також заступник Міністра захисту довкілля та природних ресурсів України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Руслан Стрілець, який візьме участь у прибиранні на березі ставка. Про це повідомили у Департаменті екології та природних ресурсів ЛОДА.

Нагадаємо: організатори акції наголошують, що вона є аполітичною та арелігійною й просять не використовувати логотип на сторінках, друкованих та цифрових матеріалах у власних цілях без згоди організації. І не поєднувати політичні та релігійні кампанії із Всесвітнім днем прибирання. Адже такі дії ведуть до порушення Закону України «Про авторське право і суміжні права», оскільки логотипи належать до об’єктів інтелектуальної власності.

Натомість в інформаційному просторі почастішали випадки використання кандидатами та партіями логотипу Let’s do it Ukraine та Всесвітнього дня прибирання у передвиборчих кампаніях. У Трускавці до таких протиправних дій вдалися міські осередки партій «Свобода» та «Батьківщина».

Ольга КУЦ


Социальные комментарии Cackle