18.11.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

«Забили болт» та «витікає г…но» – трускавецький депутат від «Самопомочі» не добирав слів, описуючи комунальну проблему

«Забили болт» та «витікає г…но» – трускавецький депутат від «Самопомочі» не добирав слів, описуючи комунальну проблему

Комунальні негаразди так допекли депутата Трускавецької міської ради, що коли про них говорив - слів не підбирав. Мова іде про народного обранця від «Самопомочі» Василя Тимчишака. Подаючи 15 листопада депутатський запит на черговій сесії міської ради, обранець напрочуд промовисто описав колегам проблему, яка наболіла. За словами депутата на вулиці Сагайдачного, 21 із колектора два місяці тече г…но і смердить людям, комунальники ж на звернення не реагують. Як повідомив депутат, мешканцям будинку Сагайдачного, 21 «пощастило» - людям передали будинок  в ОСББ в жахливому стані, жодних ремонтних робіт ця багатоповерхівка  не бачила десятки років. На додачу додалася ще одна біда – тече каналізація, яка  смердить фекаліями.

- Мені відомо, що мешканці  викликали працівників водоканалу - хлопці приїхали, подивилися, сказали, що, певне, коли клали бруківку біля будинку замурували і якийсь колодязь, й поїхали геть, - резюмував Василь Тимчишак.

Мав питання депутат і до мера – за словами пана Тимчишака Андрій Кульчинський обіцяв голові ОСББ будинку допомогу від головного інженера водоканалу. «Однак люди дзвонили інженеру, а він болт на них забив, виключив телефон і не виходить на зв'язок», - резюмував депутат. На закиди народного обранця пан мер відповів у притаманній йому формі: «Місто всім допомогти не може, є створене ОСББ – то ж нехай наймають фірму і ліквідовують проблему за свій кошт».

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle