25.11.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Юні трускавецькі боксери вибороли срібло та бронзу на міжнародному турнірі

Юні трускавецькі боксери вибороли срібло та бронзу на міжнародному турнірі

У Львові20-24  листопада відбувся XVII Міжнародний турнір з боксу на призи видатного львівського боксера Андрія Котельника. Він традиційно проходить за партнерської підтримки відділення Національного олімпійського комітету України у Львівській області.

У змаганнях взяли участь 200 юнаків 12 – 13 років з 5 країн (Німеччина, Польща, Ізраїль, Молдова, Україна), більше 200 учасників.

Про це повідомив заступник директора ДЮСК «Спортовець» з навчально-виховної роботи   Ігор Гургула.                                                                 

На урочистому відкритті у виставковому центрі “Південний-EXPO” в якості почесних гостей взяли участь: чемпіон світу серед боксерів-професіоналів у першій середній вазі за версією WBO (2005-2011) Сергій Дзінзірук, чемпіон Європи серед боксерів-професіоналів у надважкій вазі Олександр Дмитренко (2010-2011), найкращий боксерський тренер світу 2011 року, перший тренер Андрія Котельника Дмитро Сосновський та інші. 

Під час відкриття турніру Гімн України виконала Оленка Джуман – донька відомого львівського боксера і тренера, друга Андрія Котельника Романа Джумана. 

Трускавець представляли п’ятеро вихованців відділення боксу дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» (тренер Анатолій Гнатків). З них спризерами міжнародних змагань стали: Олег Летнянчин, Назар Садовяк,Тарас Ковба вибороли бронзові медалі та треті місця, а Старовий Руслан, поступившись у фінальному бою  більш досвідченому боксеру з Києва, виборов «срібло» та друге місце.


Социальные комментарии Cackle