29.10.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Власнику прибуток, тварині - страждання! В центрі Трускавця процвітає бізнес на експлуатації тварин

Власнику прибуток, тварині - страждання! В центрі Трускавця процвітає бізнес на експлуатації тварин

Гості Трускавця обурені: в центрі курорту у неволі тримають тварин і пропонують зробити світлини з ними. На цій проблематиці у соціальній мережі Фейсбук акцентувала увагу львів’янка Ірина Яблонська. Дописувачка повідомила, що нещодавно побувала в Трускавці і засмучена та розчарована побаченим - в курортному місті заради світлин із тваринами, останніх утримують у неволі.

к1.jpg

Також жінка слушно зауважує, що в той час, коли в низці міст України відбуваються мітинги проти утримання тварин в цирках та їхніх нелюдських тренувань там – в курортному Трускавці, прив’язані тварини в центрі міста задля гарного фото, нікого не засмучують та не бентежать. Критику дописувачки жваво підхопили й інші інтернет -користувачі та посипали коментарями. Більшість із них засудили такі  дії та апелюють до місцевої влади:  звернути увагу на таке неподобство і покласти край таким речам.

к2.jpg

к3.jpg

к4.jpg

Вряди -годи у курортному парку розгулюють й молодики, які пропонують світлини із червонокнижним орлом, якого теж утримують у неволі. А цей вид пернатих на грані вимирання. Що й казати – бізнес на тваринах в оздоровниці процвітає повним ходом.

Як сприймають такий стан речей представники влади – ми розпитали у заступника міського голови Олексія Балицького. Пан Балицький повідомив, що особисто не в захоплені від експлуатації тварин в центрі міста.

- Моя думка - не продовжувати цим людям дозволи на ведення цих  робіт. Сподіваюсь, що донесу її меру», - резюмував пан Балицький. Допоки чиновники не відреагують – в центрі Трускавця й далі процвітатиме фото-бізнес, в якому дохід підприємливим власникам приносять тварини, які страждають у неволі.

 

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle