19.06.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Вітання Руслана Козира з Днем медика та Днем міста Трускавець

Вітання Руслана Козира з Днем медика та Днем міста Трускавець

Дорогі трускавчани! Шановні гості нашого міста!

Щиро вітаю кожного з вас з Днем Трускавця, з 193-ю річницею заснування курорту! 

Це свято нашого освідчення в любові до рідного міста: тут ми народилися, виросли, живемо, ростимо дітей і внуків, приймаємо гостей, ходимо до церкви, працюємо, кохаємо, мріємо… Тут наше коріння і святий прах незабутніх предків, тут переплелись минуле та сучасне. Тут усе для нас найдорожче! 

Це свято пам’яті, свято нашої вдячності перед засновниками Трускавця, перед попередніми поколіннями, які передали нам у спадок «життєдайну Колхіду». 

Це свято нашої гордості: 

Трускавець славиться «Нафтусею», якій немає аналогів у світі; 

Трускавець є містом здоров’я, гостинності, комфорту, безпеки, неповторної природньої краси; 

Трускавець отримав європейське визнання і нагороджений Дипломом Ради Європи;

Трускавець запрошують на найпрестижніші світові виставки і форуми;

З Трускавцем братаються міста Польщі, Грузії, Латвії, Словаччини, Німеччини …

Це свято віри і перспективи, бо наше місто, навіть у цих складних умовах сьогодення, розвивається, ростить гідну нам зміну - наших дітей, внуків і правнуків, які гідно продовжать славні трускавецькі традиції.

Це свято пошани трускавчан один до одного, до наших гостей, свято нашої солідарності і взаємодопомоги. Дякую кожному з вас за турботу про рідний Трускавець.

І найважливіше – це свято наших медиків: лікарів, медсестер, усіх, хто працює на оздоровлення наших гостей і наших громадян. В умовах реалізації медичної реформи медики курорту матимуть гідні умови праці та професійного розвитку. Трускавець славиться визнаною в світі Міжнародною клінікою відновного лікування хворих на дитячий церебральний параліч; найсучаснішими діагностикою та методами лікування, потужною науковою базою.

Спасибі вам, дорогі медики, за вашу неоціненну працю!

У день народження нашого міста-курорту Трускавця, в День медичного працівника зичу усім трускавчанам і нашим гостям щонайкращих гараздів – миру і злагоди, здоров'я і добробуту, радості і наснаги творити добро, берегти Україну! Ми пройдемо виклики, пов’язані  з пандемією, місто має невичерпний потенціал для розвитку.

Нехай наш рідний Трускавець росте і процвітає, нехай щастя та добробут живуть на кожній вулиці, у кожному домі, у кожній родині!

Слава Трускавцю!

Слава Україні!


Руслан Козир,

 трускавецький міський голова 2010-2015 рр.

Социальные комментарии Cackle