31.10.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Уривається терпець! Графік руху міського транспорту Трускавця не дотримується – влада розводить руками

Уривається терпець! Графік руху міського транспорту Трускавця не дотримується – влада розводить руками

Міські перевезення Трускавця – в епіцентрі нищівної критики городян. Як поінформувала в соціальній мережі Фейсбук дрогобичанка Таня Белець, дочекатися  маршруту №3 в курортному місті ще то й квест. На автобусній зупинці можна простояти до години часу. Тож терпець просто вривається. Особливо, коли поспішаєш. На додачу до непунктуальних інтервалів руху транспорту взнаки дається відсутність дашків над деякими трускавецькими зупинками, що особливо незручно в осінньо-зимовий період, коли дощить та дме сильним вітром.

комент.jpg

Слушні зауваження пані Белець підтримали і інші дописувачі мережі. Люди в один голос запевняють – в сусідніх містах Дрогобичі та Стрию давно навели порядок із перевізниками та оновили транспорт, в Трускавці – ситуація не зрушує з мертвої точки. До прикладу, в місті Котермака для зручності пасажирів почали встановлювати електронні табло на зупинках, на яких висвітлює інформацію, за скільки часу прибуде автобус та коли буде наступний. У Трускавці ж про такі інновації можна лиш мріяти, бо, за словами людей, не на всіх автобусних зупинках є елементарний графік руху маршруток, що курсують містом. А це вкрай незручно та обурює гостей оздоровниці та відпочивальників. Бажає кращого і якість транспорту, який возить пасажирів курортним містом. Він старий, часто брудний та не з привітними водіями.

комент2.jpg

На нищівну критику людей у мерії міста мають свої пояснення. Так заступник міського голови Олексій Балицький каже – про проблеми із рухом №3 маршруту чув, там буцімто вийшов з ладу один з автобусів.

- Наскільки мені відомо так було минулого тижня і аналогічна ситуація повторилася й цього тижня. Відповідає за перевезення на маршруті №3 фірма «Транс-Екіпаж» проведемо із ними відповідні бесіди, - коментує пан Балицький. 

Загалом чиновник каже: 3 маршрут єдиний, який має інтервал руху до 40 хв по місту, інші №1 та №2 – курсують швидше. Що стосується відсутності графіку руху по деяких автобусних зупинках в місті – то тут Олексій Балицький додає: «Ми змінюємо старі таблички на пластикові, нові. Тому на деяких зупинках їх познімали і наразі немає». Доки триватимуть ці роботи – пан Балицький не уточнив. Та порадив користуватися Gps -додатком, який відслідковує рух міського транспорту, оскільки рік тому всі автобуси Трускавця, що здійснюють перевезення в межах міста, облаштували Gps -навігаторами для більшого контролю. Та, якщо бути відвертим – на рух деяких маршрутів це повпливало не надто.

 

 

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle