22.05.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці, як і загалом на Львівщині, скасували послаблення карантину

У Трускавці, як і загалом на Львівщині, скасували послаблення карантину

За минулу добу на Львівщині різко зросла кількість хворих на коронавірусну інфекцію – підтверджено 65 позитивних результатів. Через це обласної комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було ухвалено рішення -  продовжити заборону на діяльність закладів й установ,  які мали відновити роботу з 22 травня.

Аналогічне рішення прийняла у Трускавці й міська комісія з надзвичайних ситуацій.

Отже, з 22 травня не працюватимуть, як планувалося, готелі, заборонено проведення спортивних заходів та змагань; релігійних заходів за умови перебування однієї особи на 10  м кв площі; регулярні та нерегулярні пасажирські перевезення автомобільним транспортом; відвідування закладів дошкільної освіти; роботу спортивних залів, фітнес центрів.

За сприятливої епідемічної ситуації заборону буде скасовано 10 червня. Спортивні заходи й діяльність готелів відновлять з 1 червня.

Нагадаємо, з 22 травня до 22 червня в Україні діятиме так званий «адаптивний» (локальний) карантин. Це означає, що в разі загострення епідеміологічної ситуації в окремих регіонах, там буде посилено обмежувальні заходи

Готовність до пом’якшення визначається на основі трьох основних критеріїв:

  • інцидентність (загальна кількість нових випадків Covid-19 за останні сім днів на 100 тис. населення) становить менше ніж 12 осіб на 100 тисяч населення;

  • завантаженість ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підтвердженим випадком Covid-19, становить менш як 50 відсотків;

  • середня кількість тестувань методом полімеразної ланцюгової реакції та імуноферментного аналізу становить більше ніж 12 на 100 тисяч населення протягом останніх семи днів.

Рішення про послаблення або припинення карантину ухвалюють регіональні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зважаючи на ці критерії.
Социальные комментарии Cackle