12.08.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці відкрили відділення «Укргазбанку», який входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів

У Трускавці відкрили відділення «Укргазбанку», який входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів

Під час відкриття директор Львівської обласної дирекції Олег Василишин розповів про початок нової сторінки в історії банку, як провідного екобанку України, який піклується про довкілля, фінансуючи проєкти з енергоефективності та відновлюваної енергетики.

На сьогодні банк є беззаперечним лідером у «зеленому» фінансуванні і працює за трьома напрямами. 

Перший – фінансування альтернативної енергетики – сонячної, гідроенергії, енергії вітру тощо. Другий – фінансування енергозберігаючих технологій: починаючи від встановлення енергозберігаючих лампочок до величезних проектів модернізації устаткування. І третій напрям – захист довкілля. 

Банк входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів. 94,94% акціонерного капіталу Банку належить Державі Україна в особі Міністерства фінансів України. 

За понад 26 років роботи клієнтами Банку стали 2,1 млн українців та майже 70 тисяч корпоративних клієнтів. Банк представлений у всіх областях України. Сьогодні «Укргазбанк» – це динамічна фінансова установа, яка надає як традиційні, так і унікальні інноваційні продукти та послуги. 

У Трускавці відділення «Укргазбанку» знаходиться у на вулиці Гоголя, 1, неподалік від церкви Святого Миколая, раніше в цьому приміщенні знаходилось відділення Банку «Надра». Час роботи з 9:00 -18:00, каси працюють з 9:00 до 17:00, обід з 13:00 до 13:45.

е3.jpg

е2.jpg

Фото: Трускавецька міська рада

Социальные комментарии Cackle