09.10.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці перерахують субсидії 1572 домогосподарствам

У Трускавці перерахують субсидії 1572 домогосподарствам

У літній період 1572 сім’ї у місті-курорті одержували житлові субсидії. Вони будуть перераховані автоматичнона осінній період без звернення громадян. Виключенням є ті домогосподарства, які отримували пільги за рішенням комісії.

Про це повідомили в міському управлінні праці та соціального захисту населення. Окрім того, трускавчани продовжують звертатися за нарахуванням субсидій – минулого тижня було зареєстровано 110 заяв, з яких 30 скеровано на розгляд комісії. Підставою для цього є наявність надлишкової площі та виключення осіб зі складу сім’ї.

Право на субсидію не матимуть ті домогосподарства, у яких є непрацюючі працездатні особи. Однак вони можуть сплатити єдиний соціальний внесок два місяці поспіль перед нарахуванням субсидії, уклавши договір соціального страхування у державній податковій інспекції. Тоді можна отримати пільги на оплату комунальних послуг за рішенням комісії.

Такий договір укладеється на термін від 12 до 24 місяців.

Зазначимо, що торік під час опалювального періоду у Трускавці було 4 600 домогосподарств-одержувачів житлових субсидій, що становить 60% від загальної кількості у місті.

Вл. інф.

Социальные комментарии Cackle