11.09.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці на ремонт доріг витратять 15 млн грн

У Трускавці на ремонт доріг витратять 15 млн грн

У 2018 році в Трускавці відремонтують доріг на 15 млн грн. За ці кошти будуть зроблені поточні ремонти доріг та внутрішньоквартальних проїздів, капремонти та реконструкції вулиць, заміни каналізаційних мереж, облаштування тротуарів.

Про це повідомили в управлінні УЖКГіБ Трускавецької міської ради,  пише ZIK.

На проведення робіт з поточного ремонту доріг та внутрішньоквартальних проїздів в бюджеті міста на 2018 рік передбачено 2836,2 тис. грн. Станом на 10.09.2018 р. на замовлення управління житлово-комунального господарства і будівництва проведено поточний ремонт  вулиць: Хмельницького, Суховоля, Стуса, Сагайдачного, Роксолани, Мазепи, Дрогобицька, Данилишиних, Героїв УПА, Бориславська, С.Бандери, Городище, Карпатської, У.Кравченко пл.Незалежності, майд. Січ.Стрільців, внутрішньоквартальних проїздів по вул.: Данилишиних,51, Мазепи,34-36 та Івасюка,17. Окрім цього, у 2018 році заплановано провести поточний ремонт пров. Тихий та внутрішньоквартального проїзду біля житлового будинку по вул.Данилишиних,49-57.

Продовжуються роботи з капремонту та реконструкції вулиць: Стебницької, Помірецької та С.Крушельницької. Зокрема, на капітальний ремонт вул.Стебницької в бюджеті міста на 2018 рік передбачено 4000,0 тис. грн. Тут частково влаштовано асфальтно-бетонне покриття дорожнього полотна та проводяться підготовчі роботи для продовження асфальтування вулиці, на ділянці дороги від церкви св. Миколая до вул. В. Івасюка.

На проведення робіт по капітальному ремонту вул. Помірецької передбачено 5000,0 тис. грн  з місцевого бюджету та 500 тис. грн з обласного бюджету. Виконані роботи із заміни каналізаційних мереж та влаштовано асфальтно-бетонне покриття (на ділянці дороги від вул.Карпатської до вул. О. Пристая), продовжуються роботи з заміни мереж водопостачання та каналізації (на ділянці дороги від вул. О. Пристая до вул.Д. Галицького), ведуться підготовчі роботи з асфальтування частини дороги від вул. С.Бандери до вул. Д.Галицького.

На реконструкцію вул. С.Крушельницької в бюджеті міста передбачено 2700,0 тис. грн. Проведено заміну каналізаційних мереж, облаштовано тротуари та продовжуються підготовчі роботи з реконструкції проїжджої частини вулиці.

Социальные комментарии Cackle