08.09.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці лунатимуть сирени-16 вересня проводитимуть навчальне оповіщення

У Трускавці лунатимуть сирени-16 вересня проводитимуть навчальне оповіщення

З метою перевірки готовності системи централізованого оповіщення населення 16 вересня в період з 14:50 год. до 14:55 год. департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації буде проводитися навчальне оповіщення у місті Трускавець за сигналами цивільного захисту. Про це інформує пресцентр ТМР.

За словами фахівців – в цей день будуть увімкнені електросирени та передаватимуть повідомлення для населення через засоби телебачення та радіомовлення.

Звучання електросирен означає сигнал цивільного захисту “Увага всім”. Почувши його негайно слід увімкнути гучномовці проводового радіомовлення, налаштувати ефірні радіоприймачі на хвилю “Твоє радіо»” на частоті 101,4 МГц в ФМ-діапазоні, цифрове телебачення в мережі Т2 («Національна суспільна телерадіокомпанія України» та цифрова телевізійна мережа телеканалу «Перший Західний»).

У зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення навчальна, практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Населення повинне зберігати спокій.

 

Социальные комментарии Cackle