15.06.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці карантин продовжили до 19 червня. Дозволили спортивні заходи на відкритих майданчиках

У Трускавці карантин продовжили до 19 червня. Дозволили спортивні заходи на відкритих майданчиках

У Трускавці продовжує  діяти заборона на  відновлення діяльності санаторіїв, дитсадків, закладів харчування з прийманням відвідувачів в приміщеннях, закладів фізичної культури і спорту, спортивних залів, фітнес-центрів, регулярних та нерегулярні перевезень пасажирів громадським транспортом у міському сполучені
Таке рішення ухвалила сьогодні, 15 червня,  міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яку очолює міський голова Андрій Кульчинський.

Послаблення карантинних заходів у Трускавці відтермінували до 19 червня, разом з тим дозволили від завтра проведення на  відкритих майданчиках  спортивних заходів  та змагань за участі не більше 50 чоловік і без глядачів.

Нагадаємо, що з 13 червня у Трускавці дозволили відновити діяльність дельфінарію «Оскар» у сфері лікування та оздоровлення ( зокрема для реабілітації учасників ООС), роботу басейнів, в тому числі і в готелях, функціонування SPA-зон, проведення релігійних заходів за умови дотримання  соціальних відстаней між вірянами.

 З 2 червня у місті-курорті відновили діяльність готелі й пансіонати (окрім хостелів) без ресторанів у цих закладах з дотриманням тимчасових рекомендацій, головного державного санітарного лікаря. А 8 червня почала працювати питна галерея у бюветі мінеральних вод курорту.

Як відомо, в Україні діє адаптивний карантин, тобто рішення щодо послаблення чи посилення карантинних заходів ухвалює влада регіону залежно від епідеміологічної ситуації. 

Черговий етап послаблення карантину, який передбачає відкриття баз відпочинку, санаторіїв і хостелів, стартував з 10 червня. Однак через те, що на Львівщині захворюваність на коронавірус не спадає, МОЗ не дозволило пом’якшити карантин в області.

 Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle