21.02.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

У Трускавці дискутують про перспективи розвитку туризму і рекреації в містах Карпатського регіону

У Трускавці дискутують про перспективи розвитку туризму і рекреації в містах Карпатського регіону

Як збільшити привабливість карпатських міст-курортів та відпочинкових осередків? Які проблеми існують в розвитку їхніх бізнес-середовищ?

Ці та інші питання обговорювали сьогодні гості II Східноєвропейського Форуму гостинності і курортології, який відбувається у Трускавці 21 -22 лютого. 

Цього року участь у Форумі беруть учасники з шести європейських країн - представники влади, місцевого самоврядування, громадськості, представники сфери гостинності і курортології. На Форумі присутні дванадцять очільників міст і курортних селищ з чотирьох європейських країн, депутати вищих законодавчих органів України, Польщі та депутат Європейського парламенту Богдан Ржоньца. Форум відвідали представники дипломатичного корпусу Польщі, Угорщини та Румунії, завітали представники курорту з Італії – країни, котра не входить в Карпатський регіон.

- І це надзвичайно важливо, адже про Форум знають і завдяки цьому заходу Трускавець популяризується в Європі, - говорить Іван Цегенько, організатор цього заходу, голова правління міжнародного центру “Європейська інтеграція України”

IMG_4157.jpg

Під завершення першого дня Форуму відбулося вручення відзнаки «Кришталевий Лотос 2019». Відзнака заснована з метою промоції європейського Карпатського регіону і вручається людям, закладам, концептуальним ідеям, котрі розвивають і популяризують наш спільний регіон, котрим не байдужі поняття відповідальності, любові до рідного краю і справи, котру роблять. 

Другий день Форуму, 22 лютого, прийматиме багаторічний партнер МЦ «Європейська інтеграція України» Міжнародна реабілітаційна Клініка Козявкіна де відбудеться медично-презентаційна конференція. Учасники зможуть обмінятись досвідом та презентувати лікувальні та оздоровчі можливості європейських курортів.

IMG_4167.jpg

IMG_4212.jpg

IMG_4217.jpg

IMG_4208.jpg

IMG_4161.jpg

IMG_4183.jpg

IMG_4216.jpg

IMG_4223.jpg

IMG_4194.jpg 

IMG_4211.jpg

IMG_4197.jpg

IMG_4210.jpg

Социальные комментарии Cackle