09.09.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Творчий старт! Вихованці трускавецької школи мистецтв розфарбували меблі та клас у альма-матері

Творчий старт! Вихованці трускавецької школи мистецтв розфарбували меблі та клас у альма-матері

У новий навчальний рік - з новим інвентарем та оновленими ремонтами! Трускавецька школа мистецтв імені Романа Савицького оновилася за час літніх канікул. Як розповів директор творчої альма-матері Ігор Нич, у їхньому навчальному закладі замінили вхідні двері, відремонтували роздягальню, освіжили деякі класи, сучасною інтерактивною дошкою поповнився клас музичної грамотності, відтак у школі чекають фінішу ремонтних робіт у актовому залі.

- Найбільш ґрунтовні роботи у нас тривають у актовому залі школи. Там замінюємо підлогу, оновлюємо стелю та стіни. Маємо сподівання, що до грудня заплановані ремонтно-будівельні роботи будуть завершені і усі подальші творчі заходи школи мистецтв відбуватимуться уже в оновленому актовому залі, - наголосив директор.

Що стосується фінансування цих ремонтних робіт, то, за словами Ігоря Нича, кошти на капремонт актового залу та нове обладнання виділили із місцевого бюджету, а також туди залучили власні заощадження, накопичені навчальною установою.

Свою лепту до ремонтних задумів внесли і креативні юні вихованці альма-матері. За ініціативи Галини Тимощук, викладача відділу образотворчого мистецтва, її учні спільно із батьками до 1 вересня розмалювали кілька десятків крісел у школі. Тож тепер на них ожили велетенські квіти, різноманітні казкові персонажі та цікаві орнаменти. Окрім крісел, які розмістили у деяких кабінетах і в коридорах навчальної установи, діти розфарбували і стіни одного із класу, що в музичному відділі. Талановиті та креативні школярі запевняють - дуже раді з того, що мали змогу долучитися до естетичного оновлення свого улюбленого навчального закладу та сподіваються, що їхню ініціативу підтримають і усі прийдешні вихованці школи мистецтв.

Мар'яна Ковбаснюк

001.jpg

003.jpg

002.jpg

фото з facebook сторінки Ірини Ортинської


Социальные комментарии Cackle