21.02.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Трускавецьким школярам прочитали мотиваційні лекції про те, як обрати фах й досягти успіху

Трускавецьким школярам прочитали мотиваційні лекції про те, як обрати фах й досягти успіху

Який фах обрати після завершення навчання у школі і чи можна збудувати успішну кар’єру в рідному місті – відповіді на ці актуальні питання трускавецькі учні випускних класів  спільно днями  шукали із міськими управлінцями, блогерами, підприємцями, творчими особистостями -  інформує сайт ТМР. 

А завітали на зустріч до трускавецької молоді Михайло Пуців, вчитель біології НВК «СЗШ№2-гімназія», Маргарита Роман, директорка Трускавецької філії міського центру зайнятості, Володимир Ільчук, керівник мережі кінотеатрів «Злата», Леся Семі, дизайнерка брендового одягу, Оксана Мотика, засновниця англомовного табору «Тутор Кемп», блогер Богдан Процишин та інші. Вражала і активність школярів – понад 70 учнів взяли участь у мотиваційному семінарі, місцем локації якого  був готель «Трускавець-365». Головною метою заходу, переконували спікери, є можливість мотивувати молодь повертатись після навчання у вищих навчальних закладах в Трускавець і розвивати власне місто, інвестувати в нього свій здобутий досвід і творчий потенціал.

06.jpg

Відтак кожен із спікерів розповів свою історію та намагався донести молоді, що якщо є бажання успіх прийде. Цікавою була розповідь дизайнерки Лесі Семі, яка свого часу хотіла стати лікарем. Та доля приготувала їй шлях успішного дизайнера. Тож сьогодні, у свої 34, вона власниця бренду та організовує модні покази своїх колекцій в Мілані, Німеччині, Франції.

Своїми здобутками поділився і трускавчанин Володимир Ільчук, засновник мережі кінотеатрів «Злата». На завершення зустріч  учням розповіли, які є сучасні державні електронні ресурси пошуку роботи та актуальні професії на ринку праці.

Кожен із присутніх від спікерів почерпнув заряд нових знань та більше дізнався про фах, який  цікавить.

 

Ірина Романова 

Фото: Трускавецька міська рада

03.jpg

04.jpg



Социальные комментарии Cackle