08.11.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Тріумф «Ювента Денс» у Празі та Львові

Тріумф «Ювента Денс» у Празі та Львові

На початку листопада трускавецькі танцюристи клубу спортивного танцю “YuventaDance” (керівники Задорожний Юрій і Наталія) блискуче виступили на 28-му міжнародному фестивалі “Чеський зорепад” у м. Прага (Чехія). Учасниками стали колективи з Чехії, Молдови, України, Казахстану, Узбекистану. Велика Анастасія, Мамай Софія, Пріндин Ніка і Бродяк Анна гідно представили Трускавець на міжнародному фестивалі та вибороли великий кубок, золоті нагороди а також дипломи. Дівчата-спортсмени виконали постановки “ча-ча-ча” і “танго”.

Безліч красивих світлин з подорожі, нові враження та знайомства з новими друзями,   культурою та архітектурою Чехії та Франції зробили поїздку на фестиваль незабутньою, а відвідини Парижу та “Діснейленду” додали казкового шарму та незабутніх спогадів на все життя.

Це вже далеко не перша поїздка наших танцюристів за кордон. У планах колективу, розповідає його наставник Юрій Задорожний , поїздки на фестивалі та змагання у Італію, Грецію, Австрію та Польщу.

Та головне – каже пан Юрій, - розвивати спортивний бальний танець на теренах Трускавця та далеко за його межами, популяризувати здоровий спосіб життя серед дітей та дорослих, адже у наш час особливо важливо популяризувати Україну та наше курортне містечко закордоном, зокрема в контексті інтеграції нашої держави у європейський соціокультурний простір.

До слова на початку листопада трускавецькі спортсмени Ільницький Олександр і Шиян Вікторія також здобули перемогу для Трускавця та кубок у Львові на всеукраїнських змаганнях “Легенди золотого Львова”.

DSC_0083.JPG

IMG-86ef1c044dcfc9076d39041227585984-V.jpg

Социальные комментарии Cackle