25.08.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Школи Трускавця до 1 вересня готові: вчителів забезпечили масками, а учням їх мають придбати батьки

Школи Трускавця до 1 вересня готові: вчителів забезпечили масками, а учням їх мають придбати батьки

Навчальний процес у школах Трускавця стартує з 1 вересня. Про це повідомив керівник відділу освіти міськради Орест Лобик. За словами головного освітянина, школи Трускавця активно готують до старту навчального процесу. Найперше школи забезпечили засобами захисту для педагогів: це маски та антисептики. «Здавати кошти батькам на ці речі не потрібно, адміністрація шкіл про все подбала», - наголосив пан Лобик. А от маски для учнів навчальних закладів – це вже відповідальність батьків.

За словами головного освітянина міста, після 26 серпня педагоги поінформують батьків кожної школи Трускавця про старт навчально року та особливості навчального процесу в умовах пандемії.

Що стосується свята першого дзвоника, то, за словами пана Лобика, традиційні лінійки пройдуть лише для першокласників. Для решти учнів – будуть зустрічі із педагогами в стінах класів. Розклад уроків для дітей уже розробляють – адміністрації кожної школи дано завдання - наскільки це можливо розвести навчальні процеси для дітей різних вікових груп.

-  Що стосується Нової української школи, то в рамках цього проєкту школи Трускавця отримали необхідне обладнання та навчальні матеріали для старту роботи. Нові меблі для НУШу мають прибути 26 серпня, - повідомив пан Лобик. 

Ірина Романова


Социальные комментарии Cackle