20.05.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Прокуратура у суді домоглася максимального покарання для убивць продавців магазину у Бориславі

Прокуратура у суді домоглася максимального покарання для убивць продавців магазину у Бориславі

Відділом ювенальної юстиції прокуратури області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у суді стосовно двох мешканців м.Трускавця (серед яких неповнолітній), за вчинення ними кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.187 (розбій), п.п. 1,6,12 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство).

Крім цього, неповнолітній зловмисник обвинувачувався і у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.263 КК України (незаконне поводження зі зброєю).

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Нагадаємо, що йдеться про розбійний напад та умисне вбивство двох продавців магазину комп’ютерної техніки у Бориславі, які трапилися у грудні 2017 року.

У результаті злочинних дій фігурантів загинула 20-річна дівчина та 27-річний хлопець, а з магазину «Комп’ютерний всесвіт» викрадено грошові кошти та мобільні телефони на загальну суму понад 81 тис грн.

Відтак, вироком Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 17.05.2019, неповнолітнього засуджено до максимального покарання – 15 років позбавлення волі, а його повнолітнього спільника – до довічного ув’язнення з конфіскацією майна.

Зазначимо, що з моменту розкриття злочину обвинувачені утримуються під вартою.

Социальные комментарии Cackle