09.10.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Підприємців Львівщини запрошують до участі у конкурсі на отримання безповоротної фінансової допомоги

Підприємців Львівщини запрошують до участі у конкурсі на отримання безповоротної фінансової допомоги

Агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks спільно із департаментом економічної політики Львівської обласної державної адміністрації реалізовують проект «Інструменти розвитку бізнесу Львівської області» у рамках Програми підтримки секторальної політики.

Про це повідомили у Департаменті економічної політики ЛОДА.

У межах Проекту проводиться конкурс на надання ваучерів – безповоротної фінансової допомоги для малого бізнесу у розмірі:

- ваучери на маркетингові послуги – до 50 тис грн;

- ваучери на консалтингові послуги – до 50 тис грн;

- інноваційні ваучери – до 100 тис грн.

Співфінансування на усі види ваучерів повинно становити не менше 30% від загальної вартості проекту.

До участі у конкурсі запрошують суб’єктів малого підприємництва - юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які зареєстровані на території Львівської області.

Для участі у конкурсі необхідно подати:

1. Проект розвитку бізнесу. Форма проекту за посиланням;

2. Декларацію доброчесності;

3. Довідку з Державної фіскальної служби про відсутність заборгованості із сплати податків;

4. Комерційну пропозицію від однієї із пре-кваліфікованих компаній. Готується пре-кваліфікованою компанією у довільній формі, але із обов'язковим вказанням назви суб'єкта господарювання, якому вона надана, описом та вартістю послуг, які можуть бути надані за рахунок ваучера.

Перелік пре-кваліфікованих компаній, які мають право надавати послуги за рахунок ваучера, а також документи компаній, де вказані їх контакти і види послуг, можна переглянути за посиланням.  

Документи приймає агенція економічного розвитку PPV Knowledge Networks у приміщенні Business Hub за адресою: вул. Шота Руставелі, 12. Документи приймаються щоденно до 18 жовтня включно. Час прийому: 10:00 год – 20:00 год.

Більше інформації про умови надання ваучерної підтримки за посиланням.  

У разі виникнення запитань можна звертатись до керівника Проекту - менеджера проектів місцевого економічного розвитку PPV Knowledge Networks Володимира Крижанівського – 067 670 35 29, vk@ppv.net.ua

Социальные комментарии Cackle