17.03.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Під час коронавірусного карантину мер Трускавця пішов у відпустку

Під час коронавірусного карантину мер Трускавця пішов у відпустку

Впродовж останнього тижня під час запровадження профілактичних обмежень задля боротьби з коронавірусом міського голови Трускавця Андрія Кульчинського на робочому місці не було. Власні джерела у міській раді стверджують, що очільник міста-курорту перебував у відпустці.

За цей період міська комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій двічі провела позачергові засідання - 12 і 16 березня, адже минулого тижня сталася ще одна надзвичайна подія- утворилося нове провалля неподалік Сільця.

Андрій Кульчинський, який є головою цієї комісії, був відсутній, засідання проводив заступник Олександр Ткаченко. Профільний заступник Олексій Балицький також не брав участі у запровадженні карантинних заходів у Трускавці, оскільки пішов у відпустку синхронно з мером.

Користувачі соціальної мережі Фейсбук неодноразово цікавилися, де ж очільник Трускавця, чому публічно не контактує з городянами, не анонсує заходи, спрямовані на подолання викликів, які постали перед містом.

- Тест на спроможність брати відповідальність за складні рішення Андрій Кульчинський не пройшов, - переконані трускавчани.

Як стало відомо з інформації на сайті міськради, трускавецький мер сьогодні нарешті повернувся до виконання службових обов’язків – скликається позачергова сесія. Такі засідання уже відбулися в містах-сусідах, Трускавець традиційно плентається у хвості. Хоча саме місто-курорт мало б напрацювати механізм дій ту першу чергу.

Вікторія УТРИН 

 ком.jpgком1.jpgком2.jpg

Социальные комментарии Cackle