19.10.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Обласна організація «Голосу» підтримала Руслана Козира на голову Трускавецької ОТГ

Обласна організація «Голосу» підтримала Руслана Козира на голову Трускавецької ОТГ

Під час засідання Ради Львівської обласної територіальної організації політичної партії «Голос» вирішено підтримати кандидата-самовисуванця на голову Трускавецької ОТГ — Руслана Ярославовича Козира.

- Спираючись на фаховість цього кандидата в управлінні містом за попередньої каденції, проаналізувавши запровадження ним важливих реформ для міста та чітке роз’яснення Стратегії розвитку Трускавецьої ОТГ, вважаємо, що Руслан Козир — той кандидат, який впорається з усіма викликами та вкотре зможе врятувати Трускавець від боргової ями, - йдеться у рішенні обласної організації «Голосу».


- Доля Трускавецької ОТГ буде в руках новообраної влади. Дуже сподіваємось на те, що кожен з кандидатів розуміє рівень відповідальності. Ми розуміємо, що Трускавецька ОТГ не може залишитись без очільника, тож підтримка кандидата на посаду голови ОТГ — це теж відповідальність. Просимо з повагою віднестись до цього рішення, як і ми з повагою відносимось до усіх кандидатів, - наголошують у Раді Львівської організації цієї політсили.


Нагадаємо, що першими заявили про підтримку кандидатури самовисуванця Руслана Козира на посаду голови Трускавецької ОТГ члени Львівської обласної організації Народного Руху України та його лідери у Трускавці. Підтримали Руслана Козира і в трускавецькій організації партії «УДАР Віталія Кличка».

Социальные комментарии Cackle