22.04.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Наслідком нічного святкування на одному з місцевих ринків Трускавця став підпал сміття

Наслідком нічного святкування на одному з місцевих ринків Трускавця став підпал сміття

Вогнеборці курортного міста цими вихідними відвертали лихо на продовольчому ринку, що на вулиці Стебницькій. О 22.30 у ДПРЧ№7 20 квітня надійшло повідомлення про те, що на ринку спалахнула пожежа. Як з’ясували рятувальники, прибувши на місце події, це горіла гора сміття біля одного зі столів, з якого здійснюють торгівлю у денний час. Як пояснює Іван Сидорак, заступник начальника ДПРЧ курортного міста – швидше за все у темну пору доби на продовольчому ринку вирішила собі організувати свято із оковитою компанія невідомих осіб. Наслідком їхньої діяльності став підпал сміття через необачно викинуту цигарку або ж інші легкозаймисті речі.

- Пожежу швидко локалізували та не дали їй поширитися на інші об’єкти, - запевнив Іван Сидорак. – Однак закликаємо мешканців Трускавця бути обачними та не кидати легкозаймисті речі на сміття, сухі гілки тощо. Оскільки пожеж в таких випадках не уникнути.

Окрім цього вогнеборці міста 21 квітня були залучені до порядку на дільницях Трускавця - несли партрулювання у день волевиявлення громадян на 8 виборчих дільницях курорту.

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle