01.07.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Майдан Незалежності чи Майдан базарників? Трускавчани обурені стихійною торгівлею в місті

Майдан Незалежності чи Майдан базарників? Трускавчани обурені стихійною торгівлею в місті

Вривається терпець - через соціальні мережі трускавчани апелюють до влади курортного міста навести лад із торговцями у центрі оздоровниці. Що не рік, то ситуація із стихійною торгівлею в самому центрі Трускавця на Майдані Незалежності невпинно погіршується – приторговують на кожному кроці. Асортимент пропонованих товарів вражає: сушені гриби, ягоди, взуття, шкарпетки та білизну.

Черговий факт, як машини із товаром заїжджають на Майдан Незалежності та вивантажують товар для продажу зафільмував на мобільний телефон трускавчанин Сергій Кнюх. Свої світлини чоловік виклав у Фейсбук та лаконічно підписав – «Базар на Майдані Незалежності! ».

Реакція містян на побачите вибухова – люди звертаються до влади курорту та запитують, скільки ще триватиме такий безлад у Трускавці?! Та чому ні посадовці, ні поліція не здатні навести лад із стихійним базаром на Майдані Незалежності.

123.jpg

124.jpg

Не бракне і тих дописувачів, хто жартома пропонує перейіменувати центральну площу міста Майдан Незалежності у Майдан базарників. Люди обурені та побоюються, що через стихійну торгівлю Трускавець втратить самобутній шарм курортного міста. За словами дописувачів мереж, оздоровниця, на жаль, перетворюється із зони релаксу у всепоглинаючий Сорочинський ярмарок.

125.jpg

Окрім Майдану Незалежності стихійна торгівля захопила в місті площу біля кінотеатру «Злата» та на прогулянкових алеях курортного парку тощо.

Місцеві мешканці кажуть: ще рік - другий і пішими зонами Трускавця буде нереально пройти, а все через вуличну торгівлю з рук. Чи одумається влада курорту та візьметься за очищення Трускавця від стихійної торгівлі – спрогнозувати важко.

Ірина Романова 



Социальные комментарии Cackle