27.02.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Магазин-пекарня "Bratrura" організувала майстер-клас для дітей учасників АТО

Магазин-пекарня "Bratrura" організувала майстер-клас для дітей учасників АТО

Поєднали приємне з корисним: в магазині-пекарні "Bratrura", що у Трускавці, днями провели цікавий та насичений кулінарний майстер-клас для дітей учасників АТО. На заході талановиті пекарі "Bratrura" ознайомили дітей із тонкощами випікання булочок із дріжджового тіста та відкрили їм секрети, завдяки яким особливим інгредієнтам випічка стає смачнішою та пухкою.

Пекли того дня багато та в гарному настрої. Дітям надали можливість приготувати 5 різновидів булочок та рогаликів із різними начинками під чуйним керівництвом кулінарів. Окрім цього юні гості магазину-пекарні "Bratrura" дізналися про те, як і з чого випікають хліб та здобу і який шлях вони долають, перш ніж потрапити на стіл до споживачів.

бр2.jpg

бр4.jpg

Процесом випікання діти були задоволені. За свою наполегливість вони отримали винагороду – виготовлені смачні булочки забрали додому, щоб пригостити ними рідних та близьких. А ще поділитися отриманими та здобутими знаннями. Кулінарний майстер-клас у "Bratrura" став можливим завдяки ініціативі Трускавецького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

бр8.jpg

У свою чергу додамо, "Bratrura" завжди йде на зустріч та підтримує подібні соціальні заходи, які проводить на безкоштовній основі. Учасниками аналогічних майстер-класів у "Bratrura" неодноразово були діти із малозабезпечених сімей, позбавлених батьківських прав, тощо. Долучається активно магазин-пекарня і до організації різноманітних міських свят – пече солодощі та торти. На день міста Трускавця "Bratrura" спекла довжелезний тор із зображенням міста. Смаколиком безкоштовно пригощали усіх присутніх на святі.

 

Наталя Зелена

фото з facebook сторінки Bratrura

бр3.jpg

бр7.jpg

бр0.jpg

Социальные комментарии Cackle