28.07.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

15 трускавчан побороли COVID-19, – Ігор Стасик

15 трускавчан побороли COVID-19,  – Ігор Стасик

У курортному місті за 5 місяців (березень-липень) 2020 р. було зафіксовано 25 хворих на COVID-19, причому частина з них не проживала у Трускавці, а лиш мали місцеву прописку. Таку інформацію озвучив 28 липня на щотижневій оперативній нараді головний лікар міської лікарні Ігор Стасик, інформує прес-служба ТМР. За словами головного медика, з 25 недужих осіб  - 15 уже вилікувалися. Серед кількості, що одужали - 7 медичних працівників та 1 дитина.

Станом на сьогодні хворими на COVID-19 у Трускавці числяться  10 осіб, у тому числі 1 медик, який не є працівником міської лікарні. Із 10 недужих - тільки 2 лікуються стаціонарно, 8 перебуває вдома на самоізоляції. Важких форм перебігу хвороби у трускавчан не було, не було і смертельних випадків. Ігор Стасик зазначив: «Дотримуючись рекомендованих санітарно-гігієнічних вимог та заходів спільно подолаємо COVID-19». 

Також на оперативній нараді була озвучена інформація  про моніторингові обстеження закладів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування населення в м. Трускавець. Такі обстеження  проводять представники Дрогобицького міського управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, Трускавецьке відділення поліції та структурні  підрозділи ТМР. Як зазначила керівниця сектору з питань цивільного захисту населення Ірина Зомбік, грубих порушень у роботі закладів торгівлі та харчування в оздоровниці не виявлено.

Социальные комментарии Cackle