30.06.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Готелі й санаторії Трускавця готові зустрічати відпочивальників, перший потяг з Києва прибуде 4 липня

Готелі й санаторії Трускавця готові зустрічати відпочивальників, перший потяг з Києва прибуде 4 липня

У Трускавці поступово пом’якшують карантинні обмеження. В курортному місті у червні відновили діяльність готелі, басейни та SPA-зони, також почала працювати питна галерея у бюветі мінеральних вод.

Окрім цього з 1 липня в оздоровниці за рішенням місцевої комісії ТЕБ та НС дозволено відновити діяльність у приміщеннях ресторанів й роботу санаторно-оздоровчих закладів.

Тож відпочивальники з різних куточків України, які збираються у відпустки, спокійно можуть обирати Трускавець для оздоровлення й лікування. Тим паче – сприяє цьому і поступове відновлення залізничного сполучення із курортом. Як інформували раніше «Джерела Трускавця», «Укрзалізниця» з 3 липня відновлює рух потяга «Київ-Трускавець» - на сайті компанії відкрито продаж квитків. Потяг відправляється з Києва о 20.12 год і прибуває до Трускавця о 08.07.

Також відновлено і рух електричок, щоправда зі Львова до Трускавця приміська електричка курсує наразі двічі на день - зокрема зранку о 08:20 відправлятиметься зі Львова, а в 16:28 - з Трускавця. 

А з 26 червня «Укрзалізниця» відновила залізничне сполучення зі Львовом після карантину. Перші потяги Інтерсіті+ та нічні швидкісні відправляються до Києва й Одеси.

Для залізничних перевезень на час адаптивного карантину розроблено спеціальні правила. За інформацією пресслужби «Укрзалізниці», у пасажирських вагонах будуть заповненими лише 50% місць. Для перевезень поки що використовуватимуть лише вагони з сидячими місцями (Інтерсіті+), купе та СВ.

Ірина РОМАНОВА


Социальные комментарии Cackle