11.10.2018 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

До зими – готові! Комунальники Трускавця закупили пісок та відремонтували техніку для очистки доріг

До зими – готові! Комунальники Трускавця закупили пісок та відремонтували техніку для очистки доріг

Як повідомив на щотижневій апаратній нараді керівник «Парк курортний» Назар Веретка, працівники комунального підприємства активно готуються до зимового сезону. За інформацією пана Веретка, комунальники міста уже закупили близько 200 кубометрів піску та 50 тонн солі. Цією сумішшю і будуть посипати дороги та пішохідні зони міста у зимовий період, щоб не було слизько.

- Піско-соляна суміш уже закуплена та знаходиться на наших складах. Тож прихід зими та снігопади будемо зустрічати у повній бойовій готовності, - наголосив Назар Веретка.

У КП «Парк курортний» також полагодили усю техніку, яка необхідна комунальникам для очисти міста від снігопадів: 2 автомобілі МАЗ, 2 трактори МТЗ з відвалами та щітками для очистки пішохідних зон курорту, автогрейдер та екскаватор. Уся ця техніка потрібна, щоб очищати тротуари міста від снігових заметів та посипати їх відповідною сумішшю. Окрім цього, за словами Назара Веретки, цього року на вулиці Трускавця виїде новий малогабаритний трактор для очищення вузьких пішохідних тротуарів та прогулянкових алей курортного парку. Цю техніку «Парк курортний» хоче придбати і оголосив уже відповідний тендер. Малогабаритний трактор необхідний місту для вузьких вулиць, на які важка техніка дістатися не може. На закупівлю такого трактора планують витратити до 400 тис грн. Що важливо, ці кошти комунальне підприємство не бере із бюджету міста, а дає із власних надходжень.

Ірина Романова

Социальные комментарии Cackle