21.01.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Депутатка від «Самопомочі» Сазонова пропонує залишити ярмарок на майдані Незалежності на увесь рік

Депутатка від «Самопомочі» Сазонова пропонує залишити ярмарок на майдані Незалежності на увесь рік

Керівник трускавецького інформаційно-курортний центру Віра Сазонова подала заяву з проханням повторно розглянути на засіданні виконавчого комітету проєкт рішення «Про організацію та проведення ярмарку «Чотири сезони» у м. Трускавці».

Про це повідомила керуюча справами Олена Петранич, зазначивши, що під час розгляду 27 грудня рішення не набрало необхідної кількості голосів для ухвалення. Тож його розглядатимуть вдруге відповідно до ініціативи пані Сазонової на черговому засіданні виконавчого комітету.

Зазначимо, що у цьому проєкті пропонується з 1 січня до 31 грудня 2020 року організувати ярмарок на бульварі Юрія Дрогобича та майдані Незалежності у Трускавці.

Як відомо, трускавчани й гості курорту неодноразово обурювалися засиллям торгівлі у центрі курорту, однак місцеві посадовці не реагують. Більше того, як з’ясувалося, вони мають намір й надалі використовувати майдан Незалежності як базар!

Ганебне явище, яке ініціювали нинішні керівники міста, отримало початок у 2016 році – тоді головну площу міста заполонили торговельні ятки і тепер державний стяг у флагштоці оточений ними з усіх сторін. Майдан Незалежності перетворили у сорочинський ярмарок, де смажать, наливають, продають все, що завгодно…

Без сумнівів, цілорічне торговище у центрі курорту є потужною антирекламою Трускавця. Тому шокує позиція депутатки від «Самопомочі» Віри Сазонової, яка нав’язливо піариться у соцмережах, анонсуюси начебто спрямовану на промоцію Трускавця діяльність очолюваного нею інформаційного центру.

Тепер відомо, що ці приторно-солодкаві пости від пані Сазонової не варті виїденого яйця. Бо насправді керівниця ТІЦу дбає не про імідж Трускавця, а про власний, лобіюючи ухвалення рішень, спрямованих на знищення курорту.

Ольга КУЦ

п1.jpg

п2.jpg

п3.jpg

Социальные комментарии Cackle