26.06.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Четвертого липня до Трускавця прибуде перший після карантину потяг з Києва

Четвертого липня до Трускавця прибуде перший після карантину потяг з Києва

 «Укрзалізниця» відновлює рух потяга «Київ-Трускавець». На сайті перевізника відкрито продаж квитків, які можна придбати з 3 липня.

Нагадаємо, що потяг відправляється з Києва о 20.12 год і прибуває до Трускавця о 08.07.

Як відомо, «Укрзалізниця» з 26 червня відновила залізничне сполучення зі Львовом після карантину. Перші потяги Інтерсіті+ та нічні швидкісні відправляються до Києва й Одеси.

Для перевезень на час адаптивного карантину розроблено спеціальні правила.

Як повідомила пресслужба «Укрзалізниці», у пасажирських вагонах будуть заповненими лише 50% місць, тобто в одному купе буде не більше двох людей. Для перевезень поки що використовуватимуть лише вагони з сидячими місцями (Інтерсіті+), купе та СВ.

Пасажирів пускатимуть у поїзд виключно в захисних масках чи респіраторах. Температуру їм будуть міряти при перевірці квитків у поїздах Інтерсіті та при посадці до вагона в нічних поїздах. У вагонах розмістили рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Загалом пасажирам рекомендують якнайменше пересуватися по вагонах.

Тимчасово у поїздах не продаватимуть напої та кондитерські вироби, а окріп за потреби наливатимуть у власний посуд пасажирів.

Поїзди проходитимуть посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Крім того, збільшили й обробку постільної білизни під час прання. Провідники будуть прибирати щогодини під час рейсу: мити санвузли, підлогу в салоні вагона, протирати поручні, дверні ручки, кнопки тощо. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким зможуть користуватися пасажири. Увесь екіпаж забезпечили масками та рукавичками, він проходить додаткові інструктажі та медогляд.

Ольга КУЦ

Социальные комментарии Cackle