29.05.2020 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Бювет у Трускавці відкриють після того, як санаторні заклади підпишуть угоди на оплату мінеральних вод

Бювет у Трускавці відкриють після того, як санаторні заклади підпишуть угоди на оплату мінеральних вод

Трускавчани та потенційні відпочивальники з нетерпінням чекають на відновлення роботи бювету мінеральних вод. В Україні послаблюють протиепідемічні заходи та поступово налагоджується діяльність транспорту, готелів, закладів громадського харчування. Це дасть можливість відновлення роботи санаторно-курортних закладів в червні.

ТОВ «Трускавецькі лікувальні води» готове забезпечити для санаторно-курортних закладів відпуск мінеральних лікувальних вод на самовивіз. Про це повідомило керівництво підприємства у Фейсбук, зазначивши, що є речі, які ставлять під загрозу відновлення роботи бювету – це відсутність підписаних угод із оздоровницями міста.

Ця ситуація не дозволяє виконати технічну підготовку системи подачі води до запуску. Адже надання послуг підприємством можливе виключно на підставі укладених договорів. Окрім цього заборгованість санаторно-курортних закладів за спожиті послуги становить понад 645,6 тис грн. Товариство готове до діалогу щодо погашення заборгованості, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Трускавці триває масштабна реконструкція площі у курортному парку і косметичний ремонт бювету мінеральних вод. Кошторисна вартість робіт становить понад 8 млн гривень. 

Про це повідомила фінансовий директор ТзОВ «Трускавецькі лікувальні води» Анна Абрамова, зазначивши, що підприємство замовило систему для оплати картками за спожиті у бюветі мінеральні води, яка запрацює з липня цього року.

Нагадаємо, що «Трускавецькі лікувальні води» були створені в 2016 році, підприємство володіє спеціальним дозволом на користування родовищем мінвод до 2035 року. До лютого цього року власником товариства було ПАТ «Трускавецькурорт».

Ольга КУЦ


Социальные комментарии Cackle