12.06.2019 Трускавець Розмір шрифту: [+] [-]

Борчиня Ірина Гусяк стала почесною громадянкою курортного міста

Борчиня Ірина Гусяк стала почесною громадянкою курортного міста

У Трускавці побільшало почесних громадян міста – 11 червня таємним голосуванням на сесії міської ради борчині вільного стилю, трускавчанці Ірині Гусяк присвоїли звання почесної громадянки оздоровниці. Таку пропозицію подало Міністерство молоді та спорту України, про що присутніх із проекту рішення на сесії повідомила керуюча справами виконкому ТМР Олена Петранич. Із 16 депутатів, які брали участь в голосуванні, 15 висловилися «за» присвоєння Ірині звання почесної громадянки міста.

Ірина Гусяк є уродженкою Трускавця, випускницею Львівського державного училища фізичної культури та Львівського державного університету фізичної культури. Спортивну кар’єру розпочала в  2001 року з тренером Петром Біласом, надалі тренувалася у Львові та Києві. За кожною перемогою спортсменки стоять роки наполегливої праці, виснажливі тренування, участь у численних всеукраїнських та світових змаганнях та бажання бути кращою у сфері, яку обрала.

У спортивній скарбничці нагород Ірини Гусяк такі вагомі досягнення: чемпіонка Європи 2019 року, срібній призер чемпіонату світу 2009 року серед юніорок, бронзова призерка чемпіонату світу 2010 року серед юніорок та чемпіонату Європи 2013 року та багато інших. У 2013 році Ірина Гусяк була нагороджена орденом княгині Ольги ІІІ ступеня за досягнення високих спортивних результатів на XXVII Всесвітній літній Універсіаді в Казані.

Наталя Зелена 

Социальные комментарии Cackle