05.04.2016 Стебник Розмір шрифту: [+] [-]

Цього тижня відбудеться судове засіданння щодо подвійного вбивства мати і сина з Стебника

У одній із публікацій сайту було подано доволі резонансний матеріал про жорстоке вбивство 17-річного стебничанина Андрія Лабойко та його матері. На тілах жертв було виявлено множинні сліди від ножових поранень. А матері покійного Андрія під час тортур нелюди-вбивці розбили голову гайковим ключем. Самому ж Андрієві, колишньому учневі Стебницької ЗОШ №18, студентові медучилища, було завдано близько 30-и ножових поранень. Батька Андрія у цей злощасний день вдома не було. Він поїхав провідати свою стареньку матір.

Причиною вбивства правоохоронці вважають матеріальну зацікавленість злочинців. Сусіди кажуть, що мама Андрія до злощасного вбивства продала батьківську хату, тож у сім'ї з'явилися "свіжі" гроші, які "смачненько" запахли убивцям.

У ході слідства працівники Дрогобицького міськвідділу міліції протягом доби встановили особи підозрюваних у скоєнні вбивств. Ними виявились троє мешканців Стебника, усі – знайомі загиблого. Двоє 21-річних підозрюваних – безробітний та медпрацівник, третій – 17-річний учень одного з навчальних закладів Стебника. Під час встановлення обставин скоєння злочину, слідчі також встановили свідків, котрі підтвердили причетність підозрюваних до скоєння вбивства, а також вилучили речові докази.

На сьогодні нам стало відомо, що прокуратурою Львівської області підтримується державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно трьох осіб, які в листопаді 2014 року в м. Стебник вчинили розбійний напад, під час якого вбили матір з дитиною. Про це інформує прес-служба обласної прокуратури. На попередніх судових засіданнях у даній справі за ч. 2 ст. 115 та ч. 4 ст. 187 ККУ особисто був присутній ювенальний відділ, створений для розгляду вищезгаданої справи.

8 квітня у Дрогобицькому міськрайонному суді о 10-й год. відбудеться слухання справи щодо вбивства 17-річного стебничанина Андрія Лабойко та його метері. Головуючим суддею у розгляді даної кримінальної справи призначено Дубеля Руслана Михайловича.

Вікторія Лишик
Назад Джерело: Стебницькі вісті
Социальные комментарии Cackle