18.02.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

У Львові відбудеться дводенний семінар про Пласт

У Львові відбудеться дводенний семінар про Пласт

28-29 березня всіх активних мешканців Львівської області, що цікавляться вихованням патріотичної, свідомої молоді, запрошують відвідати кваліфікаційний вишкіл про найбільшу національну скатуську організацію -  Пласт.

Впродовж зустрічі учасники матимуть можливість дізнатися, чим живе Пласт, яка його мета, структура, методика, як організація виховує молодь більше 100 років, чим може займатися в Пласті доросла особа, джерела фінансування організації, а також  як створити осередок Пласту в своєму місті чи селі.

Заявки приймаються за попередньою реєстрацією за посиланням:

Зазначимо, що кількість місць обмежена.

Довідково: Провід Пласт - одна з найбільших молодіжних організацій України, яка налічує більше 10 000 членів, має свої осередки в 9-ти країнах світу, в лавах якої були такі відомі імена як Степан Бандера, Любомир Гузар, Квітка Цісик. Пласт на Львівщині налічує 31 осередок у 18-ти районах. Близько 2-ох тис. осіб є вихованцями Пласту в області.  500 волонтерів кожного тижня, що найменше 5 год. свого часу виділяють на заняття з дітьми під час збірок, вишколів, національно-патріотичних, культурних, соціальних, спортивних заходів.

Впродовж року відбувається близько 120 обласних проектів, участь в яких беруть діти з усіх куточків Львівської області і не тільки. Кожного літа, що найменше 10 пластових таборів організовується на теренах області, де діти вчаться самостійності серед природи.

Також, детальніше про діяльність Пласту на Львівщині можна дізнатися на офіційній сторінці Пласту у соціальній мережі Facebook:

Социальные комментарии Cackle