03.04.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Стебницька лікарня отримала два нові апарати штучної вентиляції легенів

Стебницька лікарня отримала два нові апарати штучної вентиляції легенів

Цими днями до Стебницької лікарні доставили два ШВЛ-апарати, які закупили представники групи компаній «Greenville» (колишня компанія «ТКС») на чолі з керівником Іваном Торським.

Про це інформує офіційний сайт Дрогобицької міської ради.

Кількома днями раніше ця компанія долучилася до закупівлі захисних костюмів для медиків Стебницької лікарні та реконструкції системи киснепроводу у Дрогобицькій міській лікарні №1.

Вчергове оглянути готовність опорного медзакладу Дрогобиччини - Стебницької лікарні до прийому хворих з корона вірусом - того дня завітали міські голови Дрогобича й Стебника Тарас Кучма і Петро Старосилький та начальникик відділу охорони здоровя ДМР Володимир Чуба.

4.jpg

З посадовцями регіонудо лікарні прибув й заступник голови ЛОДА Тарас Грень, який привіз гуманітарну допомогу для роботи медзакладу в особливий період. Це медичні рукавиці – 16 000 шт, маски-респіратори – 860 шт, бахіли – 400 шт, костюми біологічного захисту – 50 шт, ендотрахіальні трубки – 130 шт, термометри клінічні – 70 шт, 20 вірусо-бактеріологічних фільтрів..

Інфекційне відділення Стебницької міської лікарні готують до можливого прийому госпіталізованих з підозрою на коронавірус пацієнтів. Їх у стебницькому медзакладі почнуть приймати, якщо буде переповнена пацієнтами Львівська обласна інфекційна лікаря. Як інформував раніше керівник відділу охорони здоров’я ДМР Володимир Чуба, що стосується наявності апаратів для штучної вентиляції легень, які є актуальними на випадок лікування важких хворих на коронавіпрус, то Дрогобич має 14 таких апаратів. Ще 14 сукупно назбирується в закладах нашого регіону: Борислава та Трускавця. Ці апарати на випадок масових захворювань людей будуть скеровувати в стебницьку інфекційну лікарню. Загалом інфекційний відділ стебницького медзакладу може прийняти 35 пацієнтів, в загальному в лікарні можуть організувати до 200 ліжко-місць.

Наталя Зелена

Фото: ДМР

7.jpg

10.jpg



Социальные комментарии Cackle