30.04.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Стебницька лікарня на 100% готова до прийому недужих на COVID-19

Стебницька лікарня на 100% готова до прийому недужих на COVID-19

Перший заступник голови Львівської обласної ради Богдан Гагалюк із робочим візитом учора, 29 квітня, завітав до Стебницької міської лікарні. Мета приїзду – огляд готовності медзакладу до прийому інфікованих на коронавірус у випадку, коли Львівська інфекційна лікарня буде переповнена такими пацієнта. Про це інформує офіційний ресурс Дрогобицької міськради.

У ході візиту Богдан Гагалюк оглянув новозбудовану кисневу станцію в медзакладі, систему подачі кисню, яку вдалося відремонтувати за сприяння голови ЛОР Олександра Ганущина, приміщення інфекційного та реанімаційного відділень. Посадовці також обговорили можливість дооснащення лікарні та придбання ще одного апарату ШВЛ та утилізатора медичних відходів. Було порушено питання оплати праці медичних працівників у випадку роботи з хворими на коронавірус, функціонування медичних установ на нових умовах співпраці з НЦЗУ. 

У лікарні проведено велику роботу для можливого прийому пацієнтів, хворих на коронавірус. Богу дякувати, станом на сьогодні жодного пацієнта з Covid-19, тут немає. Важливо, що у медзакладі частково модернізували інфекційне та реанімаційне відділення, збільшивши кількість ліжок, облаштувавши додаткові кисневі точки для ШВЛ. Словом, лікарня на 100% готова до прийому пацієнтів, - резюмував Богдан Гагалюк.


Фото ДМР

Социальные комментарии Cackle