18.05.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

В Стрию підліток впав з даху залізничного вагона, намагаючись зробити селфі

В Стрию підліток впав з даху залізничного вагона, намагаючись зробити селфі

Хлопчика госпіталізовано в реанімаційне відділення.
 
В Стрийський відділ поліції сьогодні, 18 травня, надійшло повідомлення від медиків про те, що напередодні ввечері до лікарні доставили 15-річного місцевого хлопчика, у якого було діагностовано «відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та перелом основи черепа». Дитину госпіталізували в реанімаційне відділення.
 
Поліцейські попередньо встановили, що школяр разом із товаришем, перебуваючи у локомотивному депо, залізли на вагон, що зробити селфі. Однак, під час фотографування хлопчик впав на залізничне полотно та травмувався.
 
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.128 (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі до двох років.
 
Зараз поліцейські встановлюють усі обставини події і просять батьків провести профілактичні бесіди зі своїми дітьми. Нагадайте їм про правила безпечної поведінки на дорозі, розкажіть про загрози під час перебування на водоймах, а також у місцях, де встановлені високовольтні мережі, зокрема на залізниці.
 
Відділ комунікації поліції Львівської області

Социальные комментарии Cackle