27.12.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

На Дрогобичичні хочуть спорудити хоспіс для одиноких людей. «Карітас» оголосив про збір пожертв небайдужих

На Дрогобичичні хочуть спорудити хоспіс для одиноких людей. «Карітас» оголосив про збір пожертв небайдужих

З думкою про безхатьків та самотніх людей! Благодійний фонд « Карітас» Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ має на меті реалізувати  потужний проект:  спорудити на Дрогобиччині хоспіс - «Дім імені Владики Юліяна».  

Його двері будуть відчинені для безхатьків та самотніх людей, тих, які долею випадку залишилися просто неба без даху над головою та без підтримки рідних. Як повідомила pr-менеджер «Карітасу» Уляна Яжик: хоспіс постане на території центру «Наша хата», що успішно функціонує та розташований у селі Рихтичі. Там сьогодні свій прихисток знайшли люди, які опинилися на вулиці, однак хочуть змінити своє життя, тож вчаться жити заново: позбулися шкідливих звичок, ведуть господарство та допомагають один одному. На території ж майбутнього хоспісу у «Карітасі» планують розгорнути і медпункт, щоб надавати медичну допомогу своїм підопічним.

Проєкт новобудови дороговартісний, тож у «Карітасі» закликають небайдужих долучитися до його втілення. Свою пожертву можна скласти, придбавши паперові «цеглинки»  у 100, 200, 500 чи 1000 грн. Зібрані кошти будуть скеровані  на будівництво хоспісу.

Благочинні «цеглинки» можна придбати в БФ «Карітас СДЄ» за адресою: м. Дрогобич, Чорновола, 4.За кожну людину, яка робить посильну жертву та допомагає зреалізувати такий важливий проект, священики єпархії молитимуться. У «Карітасі» вірять – спільними зусиллями хоспіс постане на Дрогобиччині та стане затишною оселею для  знедолених людей. 

Наталя Зелена 


Социальные комментарии Cackle