12.09.2018 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

На Дрогобиччині відбудуться гірські автоперегони

На Дрогобиччині відбудуться гірські автоперегони

11 вересня, голова Дрогобицької райдержадміністрації Андрій Шевкенич провів засідання оргкомітету з проведення у районі на початку жовтня місцевих автоперегонів.

Про це повідомив ZIK з посиланням на відділ організаційної роботи, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату РДА.

У нараді взяли участь сільські голови Довгого Гірського Ярослав Тупичак, Рибника Ярослав Паращак та Нового Кропивника Назар Токмаков, директор Галицького автомобільного клубу Сергій Єженков, голова МААП Василь Дзиндзюра, директор Дрогобицького держлісгоспу, представники поліції, ДРТМО та інших служб.

Йшлося про організаційні питання проведення авторалі, яке проходитиме в гірській частині району через села Новий Кропивник, Рибник та Довге Гірське.

За підсумками засідання голова райдержадміністрації дав доручення службам стосовно впорядкування траси змагань, організації безпеки громадян тощо.

Як зазначив Андрій Шевкенич, проведення автоперегонів на Дрогобиччині сприяє не лише розвитку вітчизняного автомобільного спорту, а й промоції регіону, тому слід відповідально ставитися до їхньої організації.

Голова райдержадміністрації рекомендував організаторам у найкоротші терміни визначити дату проведення і трасу ралі, щоб належним чином підготувати та провести змагання. 

Социальные комментарии Cackle