11.12.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

На дорогах Львівщини сьогодні очікується ожеледиця

На дорогах Львівщини сьогодні очікується ожеледиця

За повідомленням Львівського обласного центру з гідрометеорології України на території області 11 грудня на дорогах - ожеледиця, -інформують у пресслужбі ДСНС Львівської області.

Головне управління ДСНС України у Львівській області звертається до населення з проханням: проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

Слід рухатися серединою тротуару, не ходити краєм проїзної частини дороги. Особливо це небезпечно на слизьких шляхах.

Переходьте дорогу лише у встановлених місцях. Будьте особливо уважними та обережними у вечірню та нічну пору доби. Не з’являйтеся раптово на проїзній частині дороги.

За умов поганих погодних умов – ожеледиці – особливо треба бути пильним водіям. Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. При наближенні до пішохідних переходів та місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі.

Просимо відповідально ставитись до власного життя і життя своїх близьких, в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.


Социальные комментарии Cackle