06.06.2019 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Молодь запрошують до участі у наметовому волонтерському таборі

Молодь запрошують до участі у наметовому волонтерському таборі

З 28 червня до 4 липня в Карпатах  - с. Орявчик (Сколівщина) відбудеться наметовий волонтерський табір «Пристань. Г.Р.А.Б.Л.І» (Генеральна Резиденція Активного Будівництва ЛІдерів).

На захід запрошують молодь віком від 14 до 25 років зі всієї Львівщини. На таборі організатори продовжуватимуть робити ремонт в старій школі села Орявчик, щоб перетворити її в заміський молодіжний центр.

Мета проведення табору - пропаганда здорового способу життя, тому алкоголь, тютюн чи інші п’янкі вироби заборонені. Крім того, на таборі розмовляють виключно українською мовою.

Крім волонтерської роботи на учасників чекають: розвиваючі ігри та спортивні змагання, посиденьки з гітарою біля ватри, мандрівки в гори, гутірки та тренінги з лідерства та саморозвитку, арт терапія та боді-арт, холі паті, waterbubblebattles, турнір з лазертагу, смачна таборова їжа, приготована власними руками на вогні, наметовий кінозал та багато іншого.

Проект став переможним на конкурсі молодіжних проектів та отримав фінансування з Обласної програми «Молодь Львівщини» на 2016-2020 роки.

Організатори: ГО Інститут громадського лідерства,департамент внутрішньої та інформаційної політики, ГО «Мрійники», Львівський обласний молодіжний центр.

Контактна особа: Андрій Бень, тел. 0632638828. Реєстрація обов'язкова.


Джерело: ЛОДА

Социальные комментарии Cackle