19.06.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

Львівська облдержадміністрація надаватиме безповоротну допомогу підприємцям для підтримки бізнесу

Львівська облдержадміністрація надаватиме безповоротну допомогу підприємцям для підтримки бізнесу

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації оголосив конкурс для малого бізнесу в рамках Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області, - повідомляє пресслужба ЛОДА.


Переможцям конкурсу надаватиметься безповоротна фінансова допомога у розмірі:

ваучери на маркетингові послуги – до 50 тис. грн.;

ваучери на консалтингові послуги – до 50 тис. грн.;

інноваційні ваучери – до 100 тис. грн.

Представник малого бізнесу отримує сертифікат на умовах співфінансування. Це означає, що 30% від вартості покращення бізнесу підприємець сплачуватиме з власних коштів. Тобто, якщо підприємець отримає ваучер на 100 тис грн, то повинен вкласти своїх 30 тис грн в проєкт, а 70 тис грн відшкодує державний бюджет. 

Як повідомляє zaxid.net, конкурс з надання ваучерів для покращення бізнесу проводять в області вже вдруге. Перший відбір відбувся торік у жовтні. За словами голови управління промисловості та підприємництва департаменту економічної політики ЛОДА Ореста Гриніва, тоді документи подали багато підприємців, у підсумку ваучери отримали 20 бізнесменів. Здебільшого це були ті, хто працює в галузі надання послуг.

Наразі немає обмежень за кількістю ваучерів, які може видати ЛОДА, проте є ліміт грошей на відшкодування – загальна сума повернутих грошей не має перевищувати 1 млн 700 тис грн, які закладені в державному бюджеті.

Згідно з умовами, малий підприємець, який хоче отримати допомогу, має до 17 липня подати документи в ЛОДА для участі в конкурсі. Це може бути як ФОП, так і юридична особа, які прагнуть покращити власний бізнес.


Для участі у конкурсі необхідно подати: 

1. Проєкт розвитку бізнесу. Форма проєкту (додаток 1); 

2. Декларацію доброчесності (додаток 2); 

3. Довідку з Державної фіскальної служби про відсутність заборгованості із сплати податків; 

4. Комерційну пропозицію від однієї із прекваліфікованих компаній. Готується прекваліфікованою компанією у довільній формі, але із обов'язковим вказанням назви суб'єкта господарювання, якому вона надана, описом та вартістю послуг, які можуть бути надані за рахунок ваучера.

 

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати в департамент економічної політики обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 419 до 17 липня 2020р. 

Перелік прекваліфікованих компаній, які мають право надавати послуги за рахунок ваучера розміщено в додатку 3

Більше інформації про умови надання ваучерної підтримки в додатоку 4

Детальну інформацію також можна отримати за телефонами: 299-92-79, 261-26-65, 261-29-40.


Социальные комментарии Cackle