11.02.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

1 млн дерев за 24 години: Львівщина долучиться до глобальної ініціативи з озеленення планети

1 млн дерев за 24 години: Львівщина долучиться до глобальної ініціативи з озеленення планети

Львівщина разом з усією Україною долучиться до ініціативи з озеленення, під час якої висадять понад 1 мільйон дерев у різних куточках держави.

Акція відбудеться у межах всеукраїнського проекту «Озеленення України».

Ініціативу вже підтримали низка областей України, зокрема, й Львівська обласна державна адміністрація.

«Питання екології є одним із пріоритетних для Львівщини. Ми з радістю підтримуємо місцеві та глобальні ініціативи. Наше спільне завдання: не лише передати нашим дітям збережене довкілля, а й показати приклад, навчити молодь і старших цінувати те, що маємо. Тому в цій ініціативі йдеться не тільки про озеленення, але й покращення екологічного стану загалом. Один мільйон дерев, які організатори спільно з волонтерами, партнерами та учасниками, висадять за одну добу, – це один з багатьох кроків, які ми маємо зробити разом», - наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Холод.

Завдання проекту – 20 березня або 27 березня (залежить від погодних умов) 2020 року висадити 1 000 000 дерев за 24 години на території України, сприяти протягом року у висадженні парків та алей, проведення загальнодержавної інформаційної компанії, організація освітніх воркшопів в навчальних закладах, та покласти початок міжнародному флешмобу «Озеленення України. Озеленення планети!»

Усього глобальною ініціативою, яка передбачає участь багатьох країн, передбачається висадити 100 млн дерев.

Висадка дерев не обмежиться лише одним днем – проєкт планують реалізовувати упродовж року. Упродовж цього часу передбачається проведення освітніх майстер-класів, конкурсів, спортивних забігів, а також видання підсумкової книги, у якій будуть показані всі області та регіони України, які висаджували дерева.

Закликаємо всіх не байдужих та екологічно свідомих громадян 20/27 березня 2020 року взяти участь в висадці дерев на території нашої області.

У Львові та області відповідає за реалізацію цього глобального проекту @добро.дій та особисто голова цієї громадської організації @Igor Dulyn

Анкета учасника: https://forms.gle/9KkkFBYJLW9pzbW26

Социальные комментарии Cackle