19.02.2020 Регіон Розмір шрифту: [+] [-]

До уваги представників малого бізнесу: департамент економіки проводить конкурс інвестиційних проєктів

До уваги представників малого бізнесу: департамент економіки проводить конкурс інвестиційних проєктів

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації у межах реалізації Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області розпочинає конкурс інвестиційних проектів.

Відповідно до Програми суб’єктам підприємницької діяльності, представникам малого бізнесу, які відповідають вимогам Господарського Кодексу, з обласного бюджету відшкодовуватимуть частину відсоткової ставки за кредитами, отриманими в банках, що уклали генеральні угоди про співробітництво з департаментом економічної політики Львівської ОДА.

Як інформують у департаменті, претендент на отримання відшкодування частини відсоткової ставки за кредитами має відповідати таким вимогам:

1) підпадати під визначення малого згідно з положеннями Господарського кодексу України;

2) працювати в межах видів діяльності згідно із КВЕД 2010, що підпадають під перелік усіх груп розділу 16 «Оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка, крім меблів; виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для плетіння», розділу 31 групи 31.0 «Виробництво меблів» (крім класу 31.03 «Виробництво матраців», розділу 14 «Виробництво одягу» та розділу 1 «Сільське господарство, мисливство та надання пов'язаних із ними послуг» (клас 01.25 «Вирощування ягід, горіхів та інших фруктів»), для малих фермерських господарств. Розділ 10 «Виробництво харчових продуктів»;

3) здійснювати активну господарську діяльність неперервно не менше 24 місяців;

4) зареєстроване місцезнаходження на території Львівської області;

5) не має заборгованості із виплати заробітної плати та сплати податків;

6) виробляти фізичний продукт (самостійно або із залученням підрядних організацій, але є власником прав інтелектуальної власності).

Необхідний пакет документів на конкурс із отримання відшкодування відсотків за кредитами:

1) інвестиційний проєкт розвитку бізнесу згідно і формою, визначеною у додатку 1 до Завдання 2 цієї Програми. Загальний обсяг інвестиційного проєкту розвитку бізнесу для отримання відшкодування відсотків за кредитами не повинен перевищувати 5 сторінок;

2) письмова згода фінансово-кредитної установи щодо надання кредиту;

3) декларація доброчесності учасника згідно з формою, визначеною у додатку 2 до Завдання 2 цієї Програми.

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати в департамент економічної політики обласної державної адміністрації за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 419  до 4 березня 2020р.

Зазначимо, департамент економічної політики Львівської ОДА у межах Програми співпрацює з такими банками: ПАТ АКБ «Львів», ПАТ «Кредобанк», ПАТ «Ощадбанк», ПАТ «Міжнародний інвестиційний банк» ПАТ «ОКСІ банк», ПАТ «ОТП Банк», АТ «ПІРЕУС банк МКБ», ПАТ АБ «Укргазбанк», ПАТ «Ідея банк», ПАТ КБ «Приватбанк», Церковна кредитна спілка «Анісія», кредитна спілка «Вигода», кредитна спілка «Бойківщина».

Суб’єкти малого підприємництва можуть брати кредит на будь-яку суму, проте відсотки відшкодовуватимуться за розміром кредиту не більше 3 млн гривень.

Суб’єкти малого підприємництва можуть брати кредит на будь-який термін, проте відсотки відшкодовуватимуться за період не більше 3 років.

Детальні умови участі у конкурсні визначені в положеннях Програми, яка розміщена на офіційній інтернет-сторінці Львівської обласної ради.

Детальну інформацію також можна отримати за телефоном: 2-999-279

Социальные комментарии Cackle